Gastronómia

Harmónia chuti na každom tanieri

Naša oceňovaná medzinárodná kuchyňa vo Village resort Hanuliak je charakteristická moderným a šetrným spôsobom prípravy jedál. V spojení s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárame na každom tanieri harmóniu chutí. Základným princípom pri príprave našich jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny.

Viac informácií získate na +421 917 450 381 alebo pisova@resorthanuliak.sk.

LOKÁLNE SUROVINY

Spolupracujeme s lokálnymi farmami a pestovateľmi

DOMÁCE CESTOVINY

Vyrábame si vlastné domáce cestoviny s jedinečnou chuťou

VLASTNÝ CHLIEB

Každý deň na stoloch nájdete náš vlastný voňavý chlieb

TRADIČNÉ KOLÁČIKY

Naše tradičné koláčiky ako sladká bodka za skvelým jedlom

Informácie pre hotelových hostí

  • hotelová reštaurácia je otvorená v pondelok – nedeľu od 9:00 do 22:00
  • jedlá á la carte objednávky od 11:00 do 21:00
  • raňajky podávame v čase od 07:00 do 10:00 a sú servírované formou bufetových stolov alebo á la carte, v závislosti od obsadenosti hotela
  • večere podávame v čase od 18:00 do 21:00
  • k dispozícii aj vonkajšia kuchyňa so špecialitami z grilu – sezónne na objednávku
  • možnosti osláv, firemných obedov, večerí, raňajok
  • raňajky aj pre neubytovaných hostí
  • každú sobotu a nedeľu v ponuke víkendové menu (3 chody / osoba / 19,90€)

Belá Beer Company

Varíme vlastné pivo (Pripravujeme)

Pivo sa varilo na území Terchovskej doliny už v dávnej minulosti. Chmeľ pre staré pivovary sa pestoval v časti obce Belá, ktorá sa podľa starých máp nazývala Chmelince. Na túto tradíciu sme nadviazali aj my s naším pivovarom, v ktorom varíme poctivé pivo tak, ako to robili naši otcovia.

3D Virtuálna prehliadka

Preskúmajte s nami priestory reštaurácie, baru či ďalších zákutí Village Resort Hanuliak prostredníctvom interaktívnej 3D virtuálnej prehliadky. Nahliadnite k nám a nechajte sa zlákať jedinečným dizajnom a príjemnou atmosférou, ktorú priestory hotela ponúkajú.

Fotogaléria

Nahliadnite k nám prostredníctvom
fotografií z rezortu