Jedálny lístok

Naša medzinárodná kuchyňa vo Village resort Hanuliak je otvorená modernému a šetrnému spôsobu prípravy jedál, ktoré v spojitosti s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárajú harmóniu chuti.

Základným princípom pri príprave našich jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny.

Preto sme sa rozhodli jedálny lístok ešte viac prispôsobiť sezónnosti a novým trendom v gastronómií, ale najmä našim hosťom.

Pri zostavovaní špeciálneho menu na degustácie, rodinné posedenia alebo oslavy  je tu pre vás náš šéfkuchár Peter Frolo.

 



Alergény – Allergens


Informácia o alergénoch v potravinách (vysvetlivky) – Information about allergens in food (explanatory notes)

  1. Obilniny obsahujúce lepok – Cereals containing gluten
  2. Kôrovce – Crustaceans
  3. Vajcia – Eggs
  4. Ryby – Fish
  5. Arašidy – Peanuts
  6. Sójové zrná – Soybeans
  7. Mlieko vrátane laktózy – Milk including lactose
  8. Orechy – Nuts
  9. Zeler – Celery
  10. Horčica – Mustard
  11. Sézamové semená – Sesame seeds
  12. Oxid siričitý v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l – Sulphur dioxide and sulphites at levels above 10mg/kg or 10mg/litre
  13. Vlčí bôb – Lupines
  14. Mäkkýše – Molluscs

 

Jedálny lístok pripravil a kalkuloval: Peter Frolo

The menu was prepared and calculated by Peter Frolo