Jedálny lístok

Naša medzinárodná kuchyňa vo Village resort Hanuliak je otvorená modernému a šetrnému spôsobu prípravy jedál, ktoré v spojitosti s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárajú harmóniu chuti.

Princíp prípravy našich jedál spočíva predovšetkým vo vlastnej výrobe s využívaním sezónnych a domácich surovín.



Informácia o alergénoch v potravinách (vysvetlivky)

1. Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pistácie…
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich